Generel information

Hvor ligger Sondrup Marked

Sondrup markedet er beliggende på Landevejen 32, 8350 Hundslund. Yderligere info vedr. hvordan du finder os, kan du se på nedenstående krakkort.

Klik her og få vist stort kort

Bustider:
Sondrup Markedet sørger igen i år for at du kommer godt hjem, og har derfor arrangeret gratis natbusser til Horsens og Odder som kører fredag og lørdag nat.
Hundslund – Odder         kl. 01.30
Hundslund – Horsens     kl. 02.00

Medhjælper info / bliv medhjælper:

Sondrup markedet har hvert år ca. 140 frivillige medhjælpere til at hjælpe på markedet, og uden dem var det ikke muligt at afholde markedet.

Vi er derfor meget taknemmelige for den hjælp vi har modtaget indtil nu, samt den hjælp vi vil modtage i fremtiden. Vi har en liste over de medhjælpere som har hjulpet sidste år, som vi gerne vil tillade os at kontakte igen i år.

Ønsker du at blive medhjælper på Sondrup markedet i år, er du meget velkommen til at skrive til frivillig@sondrupmarked.dk eller ringe til Estrid Havemand tlf.: 26 78 75 21.

Som medhjælper på Sondrup markedet får du en hyggelig weekend sammen med andre frivillige medhjælpere, samt du er med til at støtte lokal sporten i Hundslund.

Medhjælpere modtager ved markedets start instruktioner samt spise/drikke billet.