Kræmmere

Priser på stadepladser:
Der betales 100 kr. pr. facademeter á 6 meters dybde. Strøm: 110 kr. inkl. moms pr. stand. Husk et 30 m udendørskabel. I prisen er inkluderet 2 stk. entre armbånd, der gælder hele weekenden. Er I flere end to personer på standen, kan der tilkøbes entre armbånd til kr. 20 pr. dag eller et weekend armbånd til kr. 50 pr. stk. Børn under 12 år er gratis! 

Opstilling af stadeplads kan ske fra om torsdagen før markedet.

Strøm og vand kan ikke forventes før torsdag kl. 20.00. Stadepladsen skal være opstillet senest fredag kl. 12.00.

Hvad må der ikke handles med:
Der må ikke handles med dyr eller mad og drikkevarer til øjeblikkelig fortæring. Dette gælder også slik, is, popcorn og snacks.

Underholdning:
Levende musik i teltet fredag samt lørdag aften, se yderligere under musik.

Kræmmerparkering:
Der er fri parkering for kræmmere på parkeringsplads for kræmmere. Ønsker du at have bilen holdende på stadepladsen, skal den kunne være inden for det antal meter, du har betalt for.

Bodernes åbningstider:
Efter behov, dog minimum fra og til:

  • Fredag kl. 12.00 – 18.00
  • Lørdag kl. 10.00 – 18.00

Der vil være hundevagt på markedspladsen fredag og lørdag nat. Det er på eget ansvar, hvis standen efterlades uden opsyn, både i løbet af dagen og natten.

Bad og toiletter:
Der er toiletter på pladsen, se evt. pladskort. Der er gratis bad på Hundslund skole i tidsrummet 8.00 til 12.00 eller efter aftale. mere info om dette i informationen.

Mad, drikke og kræmmerhygge m.m.:
Der er mulighed for at købe mad i madboderne, og drikke i det store musik telt samt på pladsen. Det store telt lukker kl. 01 begge dage.
Rundstykker: Lørdag morgen er der gratis rundstykker og kaffe til kræmmere på Sondrup Marked i musikteltet. Dog maks. 2 personer fra hver stadeplads. Medbring kvittering for stadepladsen som adgangsbillet.

Regler for ophold på pladsen:
Der må ikke sælges dyr eller mad- og drikkevarer, der kan nydes på stedet. Popkorn, snacks, slik og is må heller ikke sælges. Salg af diverse effekter i festteltet kræver tilladelse fra os.Der må ikke bruges varmeblæsere i telte og campingvogne.Det er ikke tilladt at medbringe egne øl (flasker og dåser) i festteltet.
HUSK at lægge dit affald i affaldscontaineren efter endt oprydning.

*  VIGTIGT:  Hvis du har en gasflaske i campingvognen, skal hele anlægget være godkendt af en autoriseret gasmeter. Det er forskelligt fra reglerne på en campingplads. Derudover skal du have en ildslukker på minimum 6 kg. (Iflg. Beredskabsstyrelsens tekniske foreskrifter)

Sidste frist for bestilling: Ca. 4 uger før første markedsdag.

Tilmelding:
Ønsker du at bestille en stadeplads på Sondrup Marked, kan du kontakte Martin Andersen på telefon 40 31 70 98 eller mail på Sondrupmarked@gmail.com med nedenstående oplysninger til Stadepladsudvalget. Du vil herefter modtage en ordrebekræftelse samt et girokort, med påført betalingsdato, som skal overholdes, da du ellers risikerer at pladsen er afsat til anden side.
Husk at oplyse:

  • Navn, adresse, email, telefon nummer.
  • Antal stadepladsmeter
  • Skal du have strøm
  • Hvad sælger du

Vi glæder os til at se dig/jer ved SONDRUP MARKED

Med venlig hilsen

Støtteforeningen for Hundslund Hallen