Musikprogram

STEFAN KYNDESEN 

Guitarist og sanger i særklasse. 

Enestående musiker som har leveret musik på utallige af de danske scener. Store og små. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium som Guitarist og har gennem de sidste 20 år været aktiv med sit solo projekt. Med en overbevisende indlevelse, formidler han sine fortolkninger af kunstnere som Eric Clapton, Dire Straits, Gary Moore, Joe Cocker, Gasolin og Kim Larsen med stor instrumental overbevisning og god lyd. 

SHUBIFORSJOV DUO 

LAD SHU-BI-DUA FESTEN FORTSÆTTE MED SHUBIFORSJOV DUO  

Alle elsker Shu-bi-dua, så enkelt er det. Tusindvis af danskere i alle aldre kan synge med på uforglemmelige hits som: Danmark, Hvalborg, Vuffeli-Vov, Den Røde Tråd, Står på en Alpetop, Kære Lone, Fed Rock, Sexchikane og mange, mange flere.  

Med Shubiforsjov DUO på plakaten er der dømt musikalsk hygge, hvor publikum  kan synge med på linier som ”Hvis du går og tænker på at spørge mig…”, ”se solen stiger op over bilkirkegården”, ”når jeg kommer ind går blomsterne ud” eller ”åh men Hvalborg… sikken én”.   

Linket til video

Book Shubiforsjov DUO på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark

NICKI JACK ALL STARS 

Med Nicki Jack i front og en samling af nogle af landets bedste musikere, bliver der her leveret et repertoire af de største Rock & Pop hits fra 60’erne og frem til i dag.  

Showet er altid energisk, underholdende, medrivende og ikke mindst top professionelt.  

Nicki Jack har været en del af den danske musikscene siden 2002, og når han åbner ballet sammen med sine top øvede bandmedlemmer, loves der garanti for underholdning fra start til slut.  

Nicki Jack All Stars har supported navne som: Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North, TV2, Mike Tramp, Pretty Maids, Scarlet Pleasure, Johnny Madsen, Georgia Satellites m.fl. 

Linket til video

Book Nicki Jack All Stars på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark

LIGADK  

FESTMUSIK I DEN BEDSTE LIGA 

Folk skal danse og synge med. Det er et helt klart mål, når LIGADK præsenterer de bedste danske 80’er hits, de nyeste smashhits og de ældste klassikere. LIGADK er et energifyldt partyband, hvis mission er at fylde dansegulvene og lade folk synge med på nutidens og fortidens allerstørste hits.  

Bandet tager publikum med på en musikalsk tidsrejse, hvor de bliver præsenteret for alt det, de ikke kan lade være med at synge med på og umuligt kan stå stille til. Bandet har gennem de sidste 8 år spillet alt fra større firmafester, uddannelsesinstitutioner og byfester til mindre spillesteder, bryllupper og runde fødselsdage. LIGADK har altid en god fornemmelse for, hvad publikum gerne vil høre, og der er noget for enhver smag.  

LIGADK består af fire rutinerede og erfarne musikere, der brænder for livemusikken. De har den erfaring, der skal til for at skabe en unik festoplevelse, hvor showet bliver leveret med stor karisma og høj energi. LIGADK er med andre ord festmusik, når det er allerbedst. 

Link til video

Book LIGADK på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark