Musikprogram

Sondrup Marked – program 2022

I år byder vi velkommen til følgende bands:

Fredag:
BEEN BUSY:
Been Busy har gennem tiden spillet meget forskelligt musik, men er af naturlige årsager altid vendt tilbage til udgangspunktet , nemlig Thin Lizzy. Det er der en helt klar grund til, nemlig at alle medlemmer i bandet har en kæmpe forkærlighed for det legendariske rockband. Thin Lizzy, der blev dannet af Phill Lynott Eric Bell og Brian Downey, 1969 i Dublin, Irland.

Oplev alle de store hits: ”Whiskey In The Jar”, ”The Boys Are Back In Town”, “JailBreak, ”Still In Love With You” og mange flere af de store klassikere spillet med den ægte Thin Lizzy-sound.

Larsens Bedste:
“Larsens Bedste” er et band, der elsker Kim Larsen og hylder ham ved at spille de bedste af hans sange – uden at prøve at kopiere hans stemme. Glæd jer til en aften hvor teltet vugger og synger.

Lørdag:
Jens Ø:
Jens Ø har mere end 28 års erfaring i show-branchen, og hans oneman-show er bedre, stærkere, sjovere og mere energi fyldt end nogensinde.

LIGADK:
”Folk skal danse og synge med”. Det er et helt klart mål når LIGADK præsenterer de bedste danske 80`er hits, de nyeste smash hits og de største klassikere. LIGADK er et professionelt partyband fra Århus