Nice Try

Nicetry

Nice Try er kick-ass hardrock!

Bandet spiller musik som den gang, der var dømt langt hår, make-up, læder og headbanging, og repertoiret består af numre fra bands som Twisted Sister, Guns N’ Roses, Def Leppard og Europe.

Over 20 år på landevejen, i øvelokalet og i studiet har gjort Nice Try til en solidt sammentømret enhed. Den store erfaring giver bandet et musikalsk overskud, som gør det muligt at levere et live show, som ikke bare når ud over scenekanten, men helt ned på de bagerste rækker.

En Nice Try koncert er i sandhed en oplevelse ud over det sædvanlige!

Bandet Nice Try blev dannet i sommeren år 2000 under navnet X-smiles. X-smiles ændrede navn til Nice Try under Mosstock Festivalen 2001 da bandets medlemmer blev smidt på sceneen uden varsel pga. et andet bands afbud.

De består af guitaristen “Troel”, hans bror trommeslageren “Sim” og sangeren “Thom” som er tidligere medlemmer af bandet Meatless (senere Blind Fury) og som altid har spillet melodisk hardrock sammen.  Dette var en god basis for at tage en god ven “Borg” med på bas i Nice Try. Nice Try spiller melodisk hardrock med kanon power og fede guitar-rifs.

  

Facebook Twitter Email